banner isbank

Kurslar

1.KADEME ANTRENÖRLÜK SEMİNERİ

15-19 OCAK 2016 tarihlerinde Yalova Armutlu İlçemizde 1.Kademe Antrenörlük kursu açılacaktır.Kursa katılmak isteyen satranç severlerin öncelikle sporcu lisanlarını çıkartıp web sayfamızın turnva kayıt bölümünden kayıtlarını yapmak zorundadır.Armutlu ilçesinden katılacak satranç severlerin belgelerini Kurs Yöneticisi Armutlu İlçe Temsilcimiz Ahmet Keven'e  diğer içelerden katılmak isteyen satranç severlerimizin belgelerini eksiksiz olarak Merkez İlçe Temsilcimiz Erkan Şat'a(05338192769)  12 Ocak 2016 tarihine kadar ulaştırmaları gerekmektedir.Seminer  FI Nejdet Esen tarafından verilecektir.Seminer için lazım olan evrakları görmek için ekteki linki tıklayınız.


SEMİNER İÇİN GEREKLİ BELGELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

1.KADEME ANTRENÖRLÜK SONUÇLARI

Birinci Kademe Antrenörlük Kursu sınav sonuçları açıklanmış olup ekteki dosyada sunulmuştur.Sınavda başarılı olan kursiyerlerin belgeleri geldiğinde sitemizden ilan edilecektir.

YALOVA_ANTRENR_KURS_SONU.pdf

2014 1.KADEME ANTRENÖRLÜK SEMİNERİ AÇILACAK

  1.Kademe Yardımcı Antrenör kursu açılması planlanmaktadır.En az 30 katılımcının kaydı tamamlandığında Türkiye Satranç Fedarasyonunun belirleyeceği tarihtte 1.Kademe Antrenörlük kursu açılacaktır.
NOT:1 KADEME ANTRENÖRLÜK KURSUNA KATILMA YAŞI 18 YAŞA İNDİRİLMİŞTİR


Kursa katılacak adaylardan 170 TL ( 120 TL Kurs Ücreti + 30 TL Vize Ücreti + 20 TL Sporcu Lisansı Ücreti ) alınacaktır.

Kursiyerler, Sporcu Lisansı ücretini lisans çıkartırken ödeyeceklerdir. Lisans detayları için Lisans Nasıl Çıkarılır? dosyarını inceleyebilirsiniz.

Kursiyerler kurs ücretini Federasyonun İş Bankası Ankara Şubesi 4200-5930838 no’lu hesabına yatırıp dekontu il temsilciliğine teslim edeceklerdir. Kursa katılabilmek için dekontunuzun kopyasını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine göndermeniz gerekmektedir. Diğer belgeler kurs başlangıcından önce Erkan Şat(05338192769) veya Mehmet Fatih Uyrun a(05436171686) teslim edilmelidir .Semilere katılacak adaylar sporcu lisanslarını çıkarttıktan sonra sayfamızın  TURNUVA KAYIT BÖLÜMÜNDEN  on -line olarak da bilgilerini eksiksiz girerek 1.KADEME ANTRENÖRLÜK SEMİNERİNE kayıt yapmak zorundadırlar.
Kurs Yeri: Yalova 90.YIL KAPALI SPOR KOMPLEKSİ EĞİTİM SALONU
KURS İÇİN GEREKLİ BELGELER:  2014_1.kademe.docx

BİRİNCİ VE İKİNCİ KADEME ANTRENÖRLÜK KURSLARI

İlimizde BİRİNCİ ve İKİNCİ KADEME ANTRENÖRLÜK KURSLARI açılacaktır.Ön kayıt yapmak için kurs ücretini yatıran adaylar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atmaları gerekmektedir.Yeterli kursiyer sayısına ulaşıldığı anda kurs hemen açılacaktır.Kursa katılmak için gerekli belgeler ekli doyada belirtilmiştir.

Yardmc_ANtrenrlk_iin_gerekli_belgeler.docx

2ci_kademe_antrenrlk_iin_gerekli_belgeler.docx

 

1 KADEME ANTRENÖRLÜK SEMİNERİ SONA ERDİ

 
İlimizde 30-31 Mayıs ve 01-02 Haziran 2013 tarihlerinde Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan  1.Kademe Antrenörlük Semineri sona erdi. Seminere Yalova ve Yalova dışından katılan toplam 28 kursiyer katıldı.Huzurlu ve başarılı bir ortamda 4 gün yapılan eğitimlerin sonunda tüm kursiyerler sınava girerek bu eğitim seminerini tamamladılar.