banner isbank

Duyurular

HAKEM SEMİNERİ

22 Kasım 2015 Pazar günü saat 14:00-17:00 arasında  90.Yıl Spor Salonunda bulunan Satranç Turnuva Salonunda hakem semineri yapılacaktır.2015-2016  döneminde hakemlik görevi alacak tüm hakemlerimizin seminere katılması zorunludur.
                                                                     YALOVA İL HAKEM KURULU 

2014-2015 ETKİNLİK DÖNEMİNDE GÖREV ALACAK HAKEMLERİN DİKKATİNE

  2014-2015 faaliyet döneminde görev almak isteyen Hakem arkadaşlarımızın İl Hakem Kurulu ile arasındaki iletişimi hızlandırmak  ve hakem görevlendirmelerinden daha çabuk haberdar etmek amacıyla aşağıdaki bilgi formunu güncelleyerek Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atmaları gerekmektedir.
Gerekli hasasiyeti gösterdiğinizden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.
                                                             YALOVA İL HAKEM KURULU
Hakem_bilgi_formu.xls 

YALOVA HAKEM GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

                                           
TSF Yalova İl Temsilcisi Nezir UYRUNUN girişimleri ile 11-13 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen Hakem Gelişim semineri  Sakarya Balıkkesir ve Bursa illerinden de gelen 19 kursiyerin katılımı ile yapıldı.Hakem Gelişim kursu Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Türkiye Satranç Fedarasyonu Başkanı danışmanı Selçuk BÜYÜKVURAL tarafından verildi.Katılımcılar eğitimden memnuniyetlerini dile getirirken İl hakemliğine terfi edecek aday ahakemler ve  ulusal norm alacak il hakemleri satranç turnuvalarına bir ivme kazandıracaklardır.

HAKEM GELİŞİM SEMİNERİ 11-13 NİSAN TARİHLERİNDE YAPILACAK

 Hakem Gelişim semineri 11-13 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak olup seminere başvuracak adayların evraklarını en geç 8 Nisan 2014 tarihine kadar Mehmet Fatih Uyruna teslim etmeleri gerekmektedir.Seminere katılım koşullar ve gerekli belgeler ekte sunulmuştur.

Katilim_Gelisim-2.doc

HAKEM GELİŞİM SEMİNERİ İÇİN

11-13 NISAN 2014 tarihlerinde  yapılacak  Gelişim semineri için belgelerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Gençlik Lideri MEHMET FATİH UYRUN a teslim etmeleri gerekmektedir.Son müraacat 5 Nisan 2014.